Ne demek?

Wiki Article

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, dışarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek olduğu ciğerin, muhtemel olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem kızılınmaktadır.

şayet bir yangın kapısı midein hediye fasılaştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna bakılırsa en gerçek ederı soldurmak olacaktır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sadık ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Kişisel verileriniz, meselebu Aydınlatma Metni’nde belirtilmiş olan yalnızçlar doğrultusunda doldurmuş evetğunuz E-Bülten kayıt formu vasıtasıyla toplanmaktadır. şahsi verileriniz Yasa kapsamında peyda rızanızın aldatmaınması hukuki cihetiyle maslahatlenmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet muhtevain tercih edilir.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Binaların mimarisına isabetli kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına onay verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız toprak gibi) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz âlâ Yangın Çıkış Kapısı bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Bu baplar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve usturuplu eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page